Testimonials

3 weeks ago
(Translated by Google) Nasi Uduk is the most delicious and complete with recommendations, especially if it's already available via go food and grab food for ordering rice boxes and snacks, you can also use Instagram, the pokos are even betterπŸ‘ (Original) Nasi uduk terenak dan terkomplit rekomendasi dong apalagi udah ada via go food dan grabfood untuk pemesanan nasi box dan snack juga bisa loh lewat Instagram pokonya makin bagus dehπŸ‘
- Bang O
3 months ago
(Translated by Google) The Nasi Uduk mpok is AWESOME, now there are GRAB FOOD and GO FOOD too! Wow, basically it's easy and really easy for those looking for "breakfast in the morning, in essence, it's really recommended especially about the taste of the guaranteed bounce off tul tulips 😊 it's definitely filling again, there are lots of different kinds of cakes, there are many choices that aren't necessarily in other places. 😚 there is a martabak that contains cus liver mines "yes hihihi 😁 (Original) Nasi uduk mpok yoh LUAR BIASA loh sekarag udah ada GRAB FOOD dan GO FOOD juga loh!!! Wow pokoknya gampang dan mudah bgt buat yg nyari" sarapan di pagi hari, pokoknya recomended bgt apalagi soal rasa diamin mantul tul tul 😊 pasti pengeny lagi lagi lagi, udah gtu banyak aneka macam kue loh, banyak pilihannya deh yg belum tentu di tempat lain ada 😚 ada martabak tahunya yg isinya ranjau cus hati" ya hihihi 😁
- afri y
7 months ago
(Translated by Google) Yeayyy ... Now Mpok Yohuk Rice Rice has Gofood alreadyπŸ‘πŸ‘. Keereeennn 😊πŸ₯³ The Uduk Rice does not make it to another heart. It feels like a brilliant Mantull .. once tried to make it addictive buy again buy again🀭 Now even more complete cakes ... MantebbbπŸ‘πŸ‘ Anyway πŸ’―% Guaranteed addicted .. (Original) Yeayyy... Sekarang Nasi Uduk Mpok Yoh udh ada Gofood nyaπŸ‘πŸ‘. Keereeennn 😊πŸ₯³ Nasi Uduk nya bikin gak bs ke lain hati. Rasanya Mantull bget.. sekali nyoba bikin ketagihan beli lagi beliii lagi🀭 Sekarang malah makin lengkap kue2 nya... MantebbbπŸ‘πŸ‘ Pokoknya πŸ’―% di Jamin ketagihan..
- Mar L

About us

MpokYoh Restaurant has been in Indonesia since 1998. MpokYoh own moves in the field of culinary in which there are foods and drinks typical betawie and other typical Indonesian food.

Visi

Realizing MpokYoh restaurant as Betawi Food Place especially in uduk rice with traditional nuance but international taste.

Misi

  • Develop business in several strategic places to become the best restaurant in Indonesia.
  • Develop Innovations in both products and services while remaining in traditional corridors.
  • Maintain and improve the best image of the restaurant.Β 
  • Introducing restaurant cuisine to all corners of Indonesia including to the international market.

Contact Us

Contact

Call now
  • 0896-5405-5867
  • 0856-9395-9120

Address

Get directions
Jl.Kresek Indah no 49 rt:02 rw:003 kelurahan:kalisari
Kelurahan : Kalisari Kecamatan : Pasar Rebo
Jakarta Timur
RT.2/RW.3
Baru
Jakarta Timur
DKI Jakarta 13790
Indonesia

Business Hours

Mon:6:00 – 10:00 AM
Tue:6:00 – 10:00 AM
Wed:6:00 – 10:00 AM
Thu:6:00 – 10:00 AM
Fri:6:00 – 10:00 AM
Sat:6:00 – 10:00 AM
Sun:6:00 – 10:00 AM
Get quote
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.